• Διαμονή στο κέντρο της πόλης από 30€*

  Διαμονή στο κέντρο της πόλης από 30€*

  Καλωσήρθατε στο Ξενοδοχείο Πέλλα!
  Άνετα, καθαρά και οικονομικά δωμάτια σε ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.
  (εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και τον τύπο δωματίου)

 • Δωρεάν Wi-Fi

  Δωρεάν Wi-Fi

  Όλοι οι επισκέπτες στο Ξενοδοχείο Πέλλα απολαμβάνουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet (wi-fi) τόσο στα δωμάτια όσο και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου.

 • Cafe & Υπηρεσία Δωματίου

  Cafe & Υπηρεσία Δωματίου

  Στην αίθουσα cafe του ξενοδοχείου μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κανονίσετε τις επαγγελματίκές σας συναντήσεις. Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας και στο δωμάτιο απο τις 7 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

 • Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση

  Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση

  Με πολυετή εμπειρία στη φιλοξενία, το Ξενοδοχείο Πέλλα σας προσφέρει άνετη διαμονή στη Θεσσαλονίκη με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα ζεστό και ήσυχο περιβάλλον.

 • Πλούσιος πρωινός μπουφές

  Πλούσιος πρωινός μπουφές

  Ξεκινήστε την μέρα σας στο Ξενοδοχείο Πέλλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απολαμβάνοντας το πρωινό της επιλογής σας από τον πλούσιο μπουφέ μας μόλις με 3€ το άτομο ανά ημέρα.

ΒΟΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης. Λίγα μόλις λεπτά από τα κυριότερα αξιοθέατα και τις πιο πολυσύχναστες οδούς της πόλης.

Περισσοτερα

ΑΝΕΤΗ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Ευχάριστα και λιτά διακοσμημένα δωμάτια σας υπόσχονται μια άνετη διαμονή στη Θεσσαλονίκη. Απολαύστε τον ύπνο σας σε στρώματα της COCO-MAT και όλες τις υπόλοιπες ανέσεις.

Περισσοτερα

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ

Προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, το Ξενοδοχείο Πέλλα στη Θεσσαλονίκη σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή τιμή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Τιμες & Διαθεσιμοτητα

To ξενοδοχείο μας στις 18/03/2020 προέβη σε πλήρη απολύμανση και διαθέτει το ανάλογο πιστοποιητικό.